Lees hier nog enkele reacties van onze bezoekers.

Maar eerst een bericht op onze Facebook pagina … 

Het aantal positieve mails en berichten zijn enorm, dat doet ons veel plezier.
Er was één mailtje van een man dat ons toch een beetje naar de keel greep.

Dankzij het First Time initiatief had hij na lang aarzelen toch de stap genomen. Door omstandigheden was hij te laat op de afspraak met de groep om gezamenlijk binnen te gaan.

Hij schrijft verder…Heb dan toch al mijn moed bijeengeraapt om na 17 jaar !!! ergens alleen binnen te stappen.
Na een vriendelijke begroeting van de mensen aan de inkom ging ik door een glazen deur de dancing binnen. Het interieur en de muziek stelden mij direct op mijn gemak, ik voelde al mijn angsten “verdampen”.

Tien minuten later zat ik tussen de mensen van de drempelvrees groep. Ik kreeg meer aandacht en vriendschap op één avond dan de laatste 17 jaar samen van mijn eigen familie en ex-partner.

De man in kwestie schreef nog paar andere zaken die privé zijn maar het kwam er op neer dat deze man zich na 17 jaar nog eens “gelukkig” had gevoeld. Zijn zelfbeeld was door tal van omstandigheden totaal verwoest en op onze party heeft hij beseft dat het tijd was om uit het dal te kruipen waar hij al zolang in zat.
Laatst hadden wij nog een nummer gepost “What a difference a day makes

Wel heel toepasselijk voor deze man want in zijn mail staat letterlijk en ik citeer…
“Op enkele uren heb ik beseft dat ik wel recht op geluk heb”

Tja…wat moeten we daar op zeggen. Party, muziek en feesten zijn leuk maar dingen zoals dit geven ons voldoening, kracht en motivatie om nog veel meer mensen te helpen.

Ingrid Liebert

Naar de Party4singles geweest in januari en moet zeggen, prima organisatie, persoonlijk onthaal voor iedereen die binnenkomt, geen lange aanschuif rijen aan de ingang, en lekker warm…..iedereen maakt makkelijk een praatje. Leuke mensen, geen dronkaards, een dikke pluim voor de organisatoren, zo zouden er nog mogen zijn.

Anne De Geest

Suppertoffe party altijd jammer dat we naar huis moeten ben blij dat ik de eerste keer met iemand v d groep mee kon rijden. nu hem ik mijn vriendinnen ook mee gebracht we kijken al uit naar de volgende party.

Steven Adriaens

Voor de eerste maal naar Party4single geweest met de groep drempelvrees en ik ben daar super ontvangen en aan alle gelijkgestemde personen voorgesteld .
Ik ben vrij snel in gesprek gekomen met enkele dames en wij hebben er een heel leuke dansavond van gemaakt . Leuk om nieuwe vrienden te leren kennen op deze manier! Ik zal zeker op de volgende avonden aanwezig zijn die wil ik niet missen!
De sfeer zat de hele avond er in dit vooral door de zeer goede muziek die door een fantastische dj werd gedraaid.
Bedankt voor de organisatoren !

Kathy Van Aken

Zondag voor de eerste keer geweest (alleen), direct contact gelegd met een groepje mannen en vrouwen die daar ook allemaal alleen waren. Voor herhaling vatbaar !

Sabine van Daele

Heel mooi concept, muziek was super, mogen ze hier in oost-Vlaanderen eens nadoen!!
Alleen naar ginder gereden en toffe mensen leren kennen…
Kijk al uit naar volgende maand chapeau

Deze recensies staan ook op onze Facebook pagina

KLIK op de recensie om deze te vergroten.