Page content

Hoe trek ik de aandacht van een man die ik leuk vind?

article content

Hoe trek ik de aandacht van een man die ik leuk vind?

Hoe trek ik de aandacht van een man die ik leuk vind?
Ik krijg geregeld de vraag van single vrouwen, hoe ze tijdens het uitgaan de aandacht moeten trekken van een man die ze leuk vinden. Stap je zelf op een man af? Bied je hem een drankje aan? Of wacht je tot hij initiatief neemt?

Geen echte mannen meer

Veel vrouwen klagen dat de mannen van tegenwoordig geen “echte” mannen meer zijn, dat ze wachten tot een vrouw naar hen toe komt en dat er van trakteren niks meer in huis komt.
In tijden waar vrouwen al even veel ballen aan hun lijf hebben als mannen zou het simpel kunnen zijn: stap af op die man die je leuk vindt. Ik ben geen voorstander. Waarom? Omdat ik nog steeds geloof in het oerinstinct van een man: the hunt.
Hoewel vrouwen vandaag gewoon zijn om initiatief te nemen in hun privé en professioneel leven, raad ik nog steeds aan de man de eerste stap te laten zetten. “Maar wat als hij het niet doet?”. We gaan hem dus een handje helpen door hem de kans te geven op jou af te stappen.

Eerst en vooral

is het belangrijk dat jij met een positieve mindset in de wereld staat. Je hoeft niet elke dag even happy te zijn en te dansen van vreugde. We hebben allemaal wel eens een mindere dag. Waar het om gaat is dat je best tevreden bent met jezelf, je leven en je looks. Dit straal je sowieso uit naar het andere geslacht. Als je op een P4S bent en op voorhand al denkt: “Op mij zal er toch weer niemand afstappen”, ga je die negatieve energie uitsturen. Denk “Ik zie er geweldig uit, laat die single m/v maar komen, ik heb er zin in.” Positief denken trekt positieve dingen aan. Dit is de basis, nu zijn er wel enkele “truukjes” om de aandacht van een man te trekken.

Oogcontact

alles begint hiermee. Mannen gaan je pas benaderen als ze praktisch zeker zijn dat je hen niet gaat afwijzen. Mannen haten het om een nee te krijgen. Kijk zijn richting uit en glimlach naar hem. Wend dan even je hoofd af en kijk opnieuw naar hem. Kijkt hij terug en/of glimlacht hij ook of merk je dat hij naar je kijkt terwijl jij de andere kant op kijkt, is hij alvast geïnteresseerd. Glimlachen is zo belangrijk, ladies! Een vrouw wordt benaderbaar en mooier als ze lacht. Kijkt hij niet terug, so be it. Je hebt het alvast geprobeerd.
Onthoud ook dat het voor mannen niet evident is om op een groepje vrouwen af te stappen. Wat je kan doen, is een drankje gaan bestellen aan de bar. Voor je het weet, staat hij naast je.

Aanraking

de man in kwestie staat naast je en jullie beginnen een babbeltje. Houd de conversatie luchtig en praat vooral over de omgeving. “Leuke sfeer, goede muziek, veel volk, goede dj …” zijn ideale openers. Jij glimlacht naar hem en gebruikt een van de oudste trucs die er bestaan: ga door je haar, streel je hals, raak hem kort even aan … Heel casual.
Een man die interesse heeft, zal actief naar je luisteren, met zijn lichaam naar je toegedraaid en zal zeker niet naar zijn telefoon kijken.

Conversatie

zoals ik al schreef, houd het casual over iets wat jullie op dat moment beiden aangaat (omgeving, muziek, menu …). Zo connecteer je met hem en leid je hem in de richting van een eerste date. Jij vraagt hem niet op date maar wees zo aantrekkelijk, spontaan en leuk dat hij meer van je wil weten.
Een man is en blijft van nature uit een jager. Jij bent op dat moment de “prooi” die hem zo erg triggert dat hij meer van je wil weten. Als hij veel over zichzelf praat, weet dat een man een pauw is die zijn kleuren in volle glorie aan je wil showen. Veel vrouwen knappen hierop af en zeggen: “hij is niet in mij geïnteresseerd.” Nee, hij doet dit vooral om je te imponeren en dit betekent dat hij interesse in je heeft. Voor je het beseft, vraagt hij je nummer. Wedden dat hij de volgende dag belt?

Zo simpel kan het gaan

Jij moet vooral onthouden, beste lezer, om een positieve, spontane, casual en leuke houding aan te nemen die avond. You look great, you are great! Waar wacht je op: maak oogcontact, speel je vrouwelijkheid uit en start een losse babbel. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Geen date? So what, op naar de volgende …

Happy dating!
Dating Dokter

logo_VIJF_TV

 

Party4singles - Willy's Moustache

 

Comment Section

0 reacties op “Hoe trek ik de aandacht van een man die ik leuk vind?

Plaats een reactie


*