Page content

Ik heb het te druk om te daten

article content

Ik heb het te druk om te daten

“Er zijn geen deftige mannen of vrouwen meer tegenwoordig” of “al de goeie zijn bezet”, zijn uitspraken die ik heel vaak hoor. En ik ben niet alleen waarschijnlijk …
Als ik dan aan single m/v vraag of ze geregeld daten, krijg ik vaak antwoorden à la: “ik heb geen tijd om te daten, ik heb het te druk, mijn job is te hectisch, als single ouder heb ik daar geen tijd voor”. Ik twijfel inderdaad niet aan de combinatie work-kids of aan de hectiek van een stressy job. Overvolle schema’s en dan komt daten helemaal onderaan de agenda. Tijd is een allesverslindend monster. Toch is tijd relatief.
Sommige mensen hebben het altijd te druk en zijn misschien onbewust een beetje bang om te daten. Daten kan beangstigend zijn “Wie zal ik ontmoeten, zal het een creep of bad guy zijn, ga ik mijn tijd niet verspillen aan de zoveelste loser of dramaqueen?”

Dat kan, maar wie niet waagt, niet wint …

Stel je even het volgende voor. Stel je gaat 1x per week op date. Niet een koffiedate, maar een resto-weekend-date met een m/v met wie je de hele week hebt gechat, gebeld en geflirt. Iemand naar wie je uitkijkt om verder te leren kennen.
Hoeveel tijd heb je nodig? Als je elke dag een halfuurtje online datet op dating sites, een leuke korte online conversatie houdt met een 7-10 m/v die leiden tot een leuk telefoongesprek, kan je makkelijk 1 date per week regelen.

Dit zijn 52 dates per jaar.

52 kansen om de liefde te vinden.

Dit zijn veel kansen als je het mij vraagt. En natuurlijk zijn er ook de maandelijkse Party4Singles events waar je iemand leuks kan leren kennen ☺

Jouw tijdsinvestering? 4u/week online daten, 1u/week telefoneren en 1 avond per week op date gaan. Heb jij 7u/week die je kan besteden aan je liefdesleven, 7u die je anders besteedt aan tv of social media? Als je JA knikt, dan kan je de relatie vinden die je verdient.

Happy dating!
Dating Dokter

Party4singles - Willy's Moustache

Party4singles – Willy’s Moustache

Comment Section

0 reacties op “Ik heb het te druk om te daten

Plaats een reactie


*