juli 12

0 comments

50 Tinten… De vergeten vrouwen

Ze zijn single en willen nog wel een partner. En op enkele cougars na, liefst een leeftijdsgenoot!
De vraag is: waar vinden ze die nog?
Ze zijn nog veel te jong voor de kaartmiddagen in het buurtcentrum, of een middagje in het danscafé, te oud voor de discotheek. De uitzondering is misschien wel Willy’s Moustache, iedere eerste zondag van de maand, voor Party4Singlesnatuurlijk!
Ze zijn in een groot aantal, de vrouwen tussen 50 en 65 jaar.
Ze passen perfect tussen al die leuke 35+ van Party4Singles, dankzij hun jeugdig elan valt hun leeftijd zelfs niet altijd op! Maar waar zitten de mannen van die leeftijd?

Datingsites

Op datingsites worden ze al snel afgedaan als “te oud”, want mannen, naarmate ze ouder worden, vallen blijkbaar liever voor wat jonger.
Hoe vaak ik er al ook over nagedacht heb, ik snap niet waarom. Is het de jeugdigheid, de energie, die vitaliteit, de looks, de speelsheid die mannen een jonge vrouw toedichten? Alhoewel, hoeveel zijn er al niet “oud” in hun twintig?
Ok, je loopt met een jonge poppemie aan je arm, maar wees nu eerlijk, als het nieuwe eraf is, wat hebben jullie elkaar nog te vertellen.
Het is toch fijner om een conversatie te hebben met een vrouw van dezelfde generatie. Die begrijpt je, die weet waar je het over hebt. En hoe jong van geest je ook mag zijn, ook de oudere man blijft niet gespaard van kwaaltjes. Alsof een jongere vrouw, op enkele uitzonderingen na, dit kan begrijpen, laat staan daar rekening mee houdt.

De rijpe vrouw

Vrouwen tussen 50 en 65 jaar, laat het ons “de rijpe vrouw” noemen, die zijn ook nog jong van geest. Maar door hun levensondervinding hebben ze meer begrip, mededogen. Ze beantwoorden al lang niet meer aan het cliché van dat domme oude besje, met een blauw-grijze permanent en kemelharen sloefen. Zij zijn ontwikkeld, verzorgd, vol energie en vitaliteit, zij verzorgen hun look, en wees er maar van overtuigd, zij zitten nog vol met speelsheid.
Mannen doe je oogkleppen af!
Zie eens wat verder dan je neusje lang is.
Deze vrouwen zijn te betrouwen, zijn direct, trouw, bevrijd en “HOT”!
Zij bezitten kwaliteiten die (nog)ontbreken bij hun jongere zusters.
Zij kennen hun waarden en hun eigen schoonheid.
Ze hebben al heel wat watertjes doorzwommen en kennen daardoor het evenwicht tussen geven en nemen.
Zij hebben niet langer een man nodig om de leegte op te vullen, want zij hebben hun innerlijke balans gevonden. Ze weten wie ze zijn, en gaan niet langer door de bullschit om toch maar de ideale partner te willen zijn. Ze willen ook niet langer aan jou sleutelen om jou “de ideale” te willen maken. Ze willen een partner die bij hen past, hen neemt zoals ze zijn, zoals ze jou nemen zoals je bent. Zij beseffen; ‘nobody is perfect’ en zijn daarom bereid tot (kleine) compromissen.

Ze voelen zich goed in hun vel.

Ze weten wat ze willen en zijn bereid om er voor te gaan. Zij beseffen dat het tijd is voor “hen” en willen een partner om samen het leven met te delen, om samen te genieten!
Ja, ze zijn direct (niks mis mee) en pakken de koe gelijk bij de horens. Is er een probleem ga je het ook gelijk weten, zonder te moeten raden wat er achter hun indirecte hints zit. Ze stellen gelijk grenzen voor de toekomst. Het mooie daaraan is, dat de liefde blijft en niet alles in de toekomst nog eens wordt opgerakeld! Een gezonde kwaliteit, zowel voor hen als voor jou als partner. Gedaan met de drama’s!

Ze komen op voor zichzelf.

Ze laten niet meer met zich sollen en komen voor zichzelf op. Het zijn meestal zij, die gekozen hebben om zich te bevrijden uit een slechte relatie in het verleden. Een moedige stap, want er komt heel wat bij kijken. Een bevrijde geest is toch super sexy!
Hierdoor kan je dan ook weer alles tegen ze zeggen. Ze gaan daarom niet altijd akkoord, maar ze zullen je wel je ruimte geven.
Bij deze vrouwen kan jij jezelf zijn, er ontstaat ruimte voor openheid en eerlijkheid, omdat zij van tevoren aangeeft dat er geen commitment hoeft te zijn.

Ze hebben lak aan wat anderen van hen denken.

Ze weten dat het gras niet altijd groener is op een ander, en volgen niet meer klakkeloos de maatschappelijke normen van liefde, seks en daten.
Zij weten wie ze zijn, kennen hun waarden en hun beperkingen.
Kortom: de rijpere vrouw is hot en sexy.
Je zou als man wel heel dom zijn om hier aan voorbij te gaan!
De “rijpere vrouwen” vinden rijpere mannen ook hot en sexy. Zeer zeker zij die zich gedragen als een échte man, met EQ en IQ De zelfbewuste rijpere man, heeft toch dat groen bladje niet nodig om zijn ego op te krikken?! Die is slim en gaat voor een leeftijdsgenoot

Dus: toffe,, zelfbewuste, rijpere man, kom ook naar Party4Singles! Doe je oogkleppen af en kijk ook eens voorbij de veel jongere vrouw.
Ze zijn om NIET te vergeten, deze 50 tinten……………Zeer zeker niet grijs!
De “rijpere vrouw” geeft je zoveel meer plezier. En dat is uiteindelijk toch ook wat jij wilt voor het laatste hoofdstuk van je leven?!

Nina_Party4singles

Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Voorkom dat je iets mist...